Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE HL Timberland

JBEYutDofn
Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE H&L Timberland
Info Omschrijving

De kleine actieve voeten moeten ondersteunt worden tijdens grote avonturen. Met dit model CA127M van Timberland gaat dat zeker lukken! De upper is van nubuck en de voering van textiel. Met de 'Does it fit?' zool kan je precies zien of het de juiste maat is. Je haalt de zool eruit en laat de kleine erop staan dan lees je af of de maat 'too smal' 'just right' of 'too big' is.

Productspecificatie
Omoda-nummer 83113
Artikelnummer CA127M
Hoofdkleur camel
Categorie Enkelboots
Voering Textiel
Buitenkant Nubuck
Zool Rubber
Kenmerken Rits Metallic Uitneembaar voetbed
Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE H&L Timberland Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE H&L Timberland Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE H&L Timberland Camel Timberland Enkelboots POKEY PINE H&L Timberland
Taal
NL
Ga direct door naar de inhoud
Nav activeren
Inloggen
Taal
NL

Trouw aan het geloof: Evangeliewijzer

Een getuigenis is een geestelijk bewijs dat van de Heilige Geest komt. Het fundament van een getuigenis is de kennis dat onze hemelse Vader leeft en ons liefheeft; dat Jezus Christus leeft, dat Hij de Zoon van God is, en dat Hij de oneindige verzoening tot stand heeft gebracht; dat Joseph Smith de profeet van God is die was geroepen om het evangelie te herstellen; dat we nu door een levende profeet worden geleid, en dat De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de ware kerk van de Heiland is. Op dit als fundament groeit het getuigenis totdat het alle beginselen van het evangelie omvat.

U hebt als lid van De Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen de heilige plicht om een eigen getuigenis te krijgen. Als u eenmaal een getuigenis hebt, is het aan u om dat uw leven lang te voeden. Uw geluk in dit leven en in de eeuwigheid hangt grotendeels af van uw kloekmoedigheid in ‘het getuigenis van Jezus’ ( LV 76:79 ; zie ook de verzen 51, 74, 101 ). Houd daarbij de volgende beginselen in gedachte:

Een getuigenis ontspruit aan een rechtschapen, oprecht verlangen. Uw hemelse Vader zal u zegenen overeenkomstig de rechtschapen verlangens van uw hart en de mate waarin u zijn wil doet. Alma verkondigde aan een groep mensen die nog geen getuigenis van het evangelie hadden: ‘Maar zie, indien gij uw vermogens wilt opwekken en wakker schudden, ja, om mijn woorden te beproeven, en een sprankje geloof wilt oefenen — ja, al kunt gij niet meer doen dan verlangen te geloven — laat dat verlangen dan in u werken totdat gij zó gelooft dat gij plaats kunt inruimen voor een deel van mijn woorden’ ( Alma 32:27 ).

Een getuigenis komt door de stille invloed van de Heilige Geest. Het resultaat van een getuigenis kan wonderbaarlijk en ingrijpend zijn, maar de gave van getuigenis komt gewoonlijk als stille zekerheid, zonder spectaculair vertoon van Gods macht. Zelfs Alma, die was bezocht door een engel en God op zijn troon had gezien, moest vasten en bidden om een getuigenis te krijgen door de macht van de Heilige Geest. (Zie Alma 5:45–46 ; 36:8, 22 .)

Uw getuigenis zal geleidelijk door ervaring groeien. Niemand ontvangt in één keer een volledig getuigenis. Uw getuigenis zal dankzij uw ervaringen sterker worden. Het zal groeien als u bereid bent om in de kerk te dienen, welke roeping u ook krijgt. Als u de geboden onderhoudt, zal het verder groeien. U zult zien dat uw getuigenis zich zal blijven ontwikkelen als u anderen opbouwt en sterkt. Door te vasten en te bidden, de Schriften te bestuderen, de kerkdiensten te bezoeken en anderen hun getuigenis te horen geven, zult u gezegend worden met momenten van inspiratie die uw getuigenis kracht zullen bijzetten. Dergelijke momenten zullen er altijd zijn als u naar beste weten probeert het evangelie na te leven.

Het dialoogvenster Document splitsen: Verwerk het document zoals beschreven in Document splitsen .

Bladwijzer toevoegen : In Bladwijzers en benoemde bestemmingen leest u hoe u een bladwijzerstructuur samenstelt voor een pagina of het volledige document.

Notitie toevoegen : In Notitie leest u hoe een klevend notitievelletje plaatst op een willekeurige pagina, zelfs buiten het paginagebied.

Zoeken : In Dialoogvenster Zoeken leest u hoe u algemene en geavanceerde zoekbewerkingen uitvoert.

Kies Bewerken > Invoegen > Kop- en voetteksten om kop- en voetteksten op alle of geselecteerde pagina's toe te voegen, bij te werken of te verwijderen. Zie Kop- en voetteksten .

Meerdere documenten samenstellen

U kunt diverse documenten samenstellen die in eigen vensters zijn geopend. Kies Beeld > Document samenstellen om naar de weergave Document samenstellen te gaan. Kies vervolgens Bestand > Openen en blader naar andere documenten die u wilt gebruiken voor het samengestelde document. U kunt eenvoudigweg pagina's of paginabereiken kopiëren of verplaatsen van het ene document naar het andere:

Pagina's verplaatsen: Selecteer een of meer pagina's. Klik op het kleine nummer onder een van de geselecteerde miniaturen en sleep dit. Als u de muiswijzer boven een document houdt in een ander open venster, ziet u een verticale, rode invoegbalk die aangeeft waar de pagina's terecht komen.

Pagina's kopiëren: Selecteer een of meer pagina's. Houd de Ctrl-toets ingedrukt terwijl u klikt op het kleine nummer onder een van de geselecteerde miniaturen en sleep dit. Als u de muiswijzer boven een document in een ander open venster houdt, ziet u een verticale, rode invoegbalk die aangeeft waar de gekopieerde pagina's terecht komen.

U kunt deze documenten verder verwerken met een van de functies voor het samenstellen van documenten die hiervoor zijn beschreven.

Overige functies voor het samenstellen van documenten

U ziet bij Home > Samenstellen de volgende functies alleen als u de weergave Document samenstellen heeft ingesteld.

Met de functie Pagina samenstellen kunt u een aantal bronbestanden selecteren voor het samenstellen van documenten. Dit hoeven niet per se PDF-bestanden te zijn. Elk geopend document staat in een apart tabblad. In paginaminiaturen kunt u elk document bekijken en bepalen welke pagina's u nodig heeft. Selecteer en sleep de gewenste pagina's naar het PDF-doelbestand. Waar nodig wordt inhoud naar PDF geconverteerd. Dit kan even duren.

Populaire Telefoons

Mobiel

Cognac Bjorn Borg Sneakers KANSAS HIGH FUR K Bjorn Borg

Help en Contact

Vodafone Libertel B.V. - Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht

Btw-nummer: 8007.55.133B01 - KvK-nummer: 14052264

Vodafone forum
Facebook
Twitter
LinkedIn
Youtube
Privacy en disclaimer
Cookies
Algemene voorwaarden

Vodafone Libertel B.V. - Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht

Btw-nummer: 8007.55.133B01 - KvK-nummer: 14052264